Орхидеите са прекрасни, нежни и много капризни цветя. Трудно е да

...
Орхидеите са прекрасни, нежни и много капризни цветя. Трудно е да
Коментари Харесай

Къде да сложим орхидея у дома, за да привлечем щастието и късмета

Орхидеите са прелестни, нежни и доста капризни цветя. Трудно е да бъдат отглеждани в домашни условия, само че за сметка на това съставляват 11% от типовете растения в света.

Някои ги наричат  " аристократите " измежду цветята, а ботаниците ги слагат на най-високото равнище на еволюционното дърво и непрекъснато изследват многочислените им неповторими съоръжения за живот. Орхидеи се срещат от екватора до полярния кръг, изкачват се до 5000 м надм. в., а в целия свят са отпред в описите за отбрана.ю

Основното обаче, което би трябвало да се каже за орхидеите е, че те са олицетворение на женственост, рядка хубост и деликатност. Символиката в поднесената като подарък орхидея е, че ви намират за горда, загадъчна и елегантна персона.

Конфуций дефинира аромата на орхидеята като божествено благоухание.

Със сигурност няма да е пресилено, в случай че се каже, че всяка една дама би се зарадвала да получи орхидея или още по-добре – цялостен букет от тях. Освен, че са красиви и с незадълбочено като допиране благоухание, орхидеите, също като дамите, са нежни, мистериозни и елегантни.

Орхидеята се смята за извънредно женско цвете със мощна женска сила, по тази причина се счита, че носи необикновен шанс на дамите.  Ако имате орхидея в къщата, се счита, че дамите ще бъдат по-щастливи, в по-добро въодушевление и даже по-привлекателни.

Ето и къде е добре да поставите орхидеи вкъщи, с цел да привлечете шанс и благоденствие съгласно фън шуй:
 Къде да сложим орхидея вкъщи, с цел да притеглим щастието  Къде да сложим орхидея вкъщи, с цел да притеглим щастието  Къде да сложим орхидея вкъщи, с цел да притеглим щастието  Къде да сложим орхидея вкъщи, с цел да притеглим щастието
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР